5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik sektör şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı derunin olabildiğince kârlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Zihinsel mânialı, tutuklu yahut ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli çalışanı mütemadi vazife başlangıcında olan ve yangın veya vesair acil durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Toplum arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak midein tıklayın.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin madun acımasızndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler hane önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk dokumanın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, örgünın tasarruf klası kadar faktörler patetik olmaktadır.

Yatay zemin ve rabıt elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği derunin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri süflidaki gibidir.

ürkü amerikan bar sayesinde yürekerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate hileınması gereken bir öteki faktör de montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, ihtisas gerektiren bir çalışmalemdir ve çoğunlukla Yangın Merdiveni Kapısı meraklı bir takım tarafından gerçekleştirilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Report this wiki page