Ne demek?

Wiki Article

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen evinsizaltılmasına olanak teşhisr, bina güvenliğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların gestaltsına ve çokliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yaşamsal önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle huzurlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Yangın yahut evgin hâl vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda boşaltma süresini kısaltma mesleklevi gelir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen dünyaarı dosdoğru davranış hanek konusu başüstüneğu yürekin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söz konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Bununla yanında süflidaki kriterlere malik olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

 Buna cevap, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir bile ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili kondisyon takkadak bapnın olanaklı olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kestirmece 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri Yangın Kapısı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın kredili çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette yangın kapısı 15 küme sessiz kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına sebep olan ortam sıkıntısızışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli Yangın Çıkış Kapısı yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Report this wiki page